Ground Zero GZNW 12XSPL

 
Tarjous
Loppu
 

749.00 499.00

Ground Zero Nuclear-mallisto on ollut alusta asti SE subwoofer. Jolla SOITETAAN LUJAA ja silti erinomaisella äänenlaadulla. Edeltäjämalliston 12-tuumainen elementti oli testivoittaja Suomessa ja ulkomailla.

Tämä uusin versio mallisarjasta on suunniteltu Klippel-optimointia käyttäen. Testausjaksot kestävät 10 tuntia ja niiden aikana elementin tehonkesto ylitetään nelinkertaisesti ja sen käyttäytymistä tutkitaan lukuisilla eri mittauksilla. Näin saadaan jo suunnitteluvaiheessa poistettua heikot kohdat ja lopputuloksena on elementti ilman heikkouksia!

Sairaan suuri ja tehokas magneetti pitää kolmen tuuman puhekelan kontrollissa erinomaisesti. Jykevä valurunko on suunniteltu siten, että se hengittää kunnolla eikä ole esteenä basson toiminnalle kotelossa. Pitkän puhekelan ja syvän magneetin ansiosta elementillä on liikerataa 50 millimetriä! Tällä liikaradalla saadaan aikaan huikea bassotoisto kaikilla taajuuksilla, myös niillä kaikkein matalimmilla. Elementin vahvistettu paperikartio on todella jäykkä ja tikkauksin vahvistettu kiinnitys yläripustukseen kestää taatusti.

Tilaa heti ja säästä 33%

Loppu

Kuvaus

Koko 12″
Tehonkesto 2 x 2250W SPL Power
Impedanssi 2 x 1 Ω
Herkkyys 92dB (2.83V/1m)
Fs 38.1Hz
Qts 0.41
Vas 25.7L
Mms 236.9g
BL 17.3TM
Alaripustuksien määrä 4kpl
Puhekelan halkaisija 3″
Lineaarinen Xmax ± 25mm
Upotussyvyys 226mm
Asennusreiän halkaisija 284mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ground Zero GZNW 12XSPL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): GZNW 12XSPL Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,