Alpine SPC-300A3

 
Loppu
 

749.00

SPC-300A3 on Premium-tason kaiutin-/vahvistinpaketti Audi A3 / S3 / RS3 -autoihin. Kahdeksankanavainen vahvistin sisältää signaaliprosessorin, joka on valmiiksi säädetty kyseisen erillissarjan ja Audin akustiikka huomioon ottaen. Alkuperäiset takakaiuttimet liitetään myös vahvistimeen.

Sarjan kaiuttimina on 6,5″ midbassot etuoviin, kangaskalottidiskantit sekä 6,5″ subwoofer, joka sopii suoraan Audin tehdasasenteisen subbarin tilalle. Bassotoistoon tulee huomattava parannus auton alkuperäiseen kaiutinsarjaan verrattuna ja SPC-300A3 sarjan mukana toimitetaan myös vaimennusmattoa etuovien vaimentamiseen.

Vahvistimessa on valmiiksi säädetty aikaviivekorjaukset, eikä näiden säätämiseen tarvitse käyttää tuntikausia aikaa, vaan vahvistimesta ainoaksi valinnaksi jää vasemman / oikean puoleinen ohjaus.

Plug & Play -asennettavat kaiuttimet sopivat suoraan auton alkuperäisille kaiutinpaikoille ja auton alkuperäisiin liittimiin.

SPC-300A3 on yhteensopiva Audin alkuperäisen Concert, Symphony ja RNS-E -soittimen kanssa sekä Alpine-soittimen kanssa (esim. X800D-U + KIT-8A3 / KIT-8A3D)

Huom. Kaiutinsarja ei ole yhteensopiva Audin Chorus -järjestelmän kanssa.

Loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,