Ground Zero 400 SPL Basskit

 
 

400.00

Ground Zero bassopaketti 12″ SPL-subwooferilla EFP-porttikotelossa ja 1000W D-luokan vahvistimella.

Kuvaus

Ground Zero 400 SPL Basskit sisältää Iridium SPL-malliston Ground Zero GZIW12SPL-subwooferin erittäin hyvin virtaavassa porttikotelossa. Klippel-optimoitu elementti kestää erittäin hyvin tehoa ja on herkkyydeltään hyvä.

Kotelon viritys on tehty EFP-portilla ( Enchanced Flow Port ) joka antaa paremman virtauksen ilman suhinoita kuin perinteinen portti. Tämän yhdistelmän herkkyys on erittäin hyvä, joten pienelläkin vahvistimella saadaan jo mukavasti ääntä. Taajuusvaste koko toistoalueella on erittäin tasainen ja antaa hyvän äänenlaadun matalimpiakin murinoita myöten.
Valmiskoteloa soittamaan paketissa on kilowatin tehoa antava Iridium-malliston monovahvistin Ground Zero GZIA1.1000DX-II. Herkkä ja paljon tehoa kestävä elementti, toimiva kotelo ja tehokas vahvistin.

Vahvistimessa on kaiutintasoinen sisääntulo joten voit kytkeä sen myös useimpien autojen alkuperäisen soittimen perään. Ja vakiovarusteena mukana tason kaukosäätöyksikkö kaapeleineen jotta saat helposti säädetty subbarin tasoa suhteessa muihin kaiuttimiin, vaikkei soittimessa olisikaan erillistä subwoofer-lähtöä.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

– Ground Zero GZIB 3000XSPL
– Ground Zero GZIA 1.1000DX-II

Tekniset tiedot:

-12 ”SPL-subwoofer
– EFP-porttikotelo
– luokan D vahvistin
– 1000 W teho
– bassokaiutin mukana

katso lisää teknisiä tietoja yksittäisten tuotteiden sivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ground Zero 400 SPL Basskit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): BASSKIT GZ 400 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,