DD Audio Redline 506d D2 6.5″ subwoofer

 

115.00

6.5″ subwoofer 2 x 4ohm puhekeloilla on todella järeä ”pikku basso”.

Kuvaus

DD Audio Redline 506d D2

Täydellisesti uudistuneissa Redline 500-sarjan subwoofereissa on monta asiaa jotka tekevät niistä edeltäjiään parempia. Uudelleen suunnitellut rungot ja ripustusten geometria mahdollistavat matalamman Fs-arvon sekä suuremman liikeradan. Nämä kaksi asiaa antavat sinulle LISÄÄ MATALAA BASSOA.

Uudistetuissa puhekeloissa on aiempaa suurempi lämmönkesto, pienentynyt induktanssi sekä parempi hyötysuhde. Näiden asioiden ansiosta saat tasapainoisemman toiston, enemmän ääntä samalla vahvistimella ja lisää tehonkestoa.

Aiemmin DD Redlinelle tunnusomaista punaista tuplatikkausta ei enää ole, sen tilalla on kartion ja lämpovaletun monikerroksisen yläripustuksen liittymäkohdassa punainen raita eli redline. Pölykupin logo on tehty heijastavasta metallikalvosta. Kaikki kartiot ja pölykupit ovat mattamustalla viimeistelyllä. Rungoissa on DD logot joko stanssattuna tai valettuna.

Kolminkertainen puhekelan tuuletus, kaksinkertaiseen alaripustukseen punotut johtimet, laminoidut alaripustukset sekä pidennetyt napakappaleet jotka ovat tehneet aina DD subwoofereista niin toimivia kokonaisuuksia, löytyvät edelleen uusistakin malleista. Kartio on lasikuidun ja paperikuidun sekoitusta ja pinnoitettu kosteudenkestävällä pinnoitteella. Näin on saatu aikaan kevyt ja luja kartio joka kestää erittäin hyvin olosuhteita autossa.

Uutta Redline 500-sarjaa on 2×2 tai 2×4 ohmin puhekeloilla. Kelan halkaisija on 2″. Saatavilla on 6.5″, 8″, 10″ ja 12″ elementit.

Tekniset tiedot:

– 6 ”subwoofer
– valettu alumiinirunko
– 2 ”puhekela
– 2x 2 ohmia
– tehonkesto 400 W RMS, 1200 W Peak
– paino: 4,8 kg
– asennusreikä: 153 mm
– asennussyvyys: 115 mm
– x-mech: 56 mm
– x-max: + – 9 mm
– fs: 43,74 Hz
– qts: 0,501
– vas: 4, 395 litraa
– suositeltu refleksi kotelo: 23 litraa (NET)
– suositeltu suljettukotelo: 14 litraa (NET)

Brand

DD Audio

Tuotetunnus (SKU): DDRL506d-D2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,