Ground Zero GZHW 30SPL Pink

 
Loppu
 

329.00

Ground Zero Hydrogen 12″ SPL-subwoofer PINK-edition

Loppu

Kuvaus

Ground Zero GZHW 30SPL on todellinen herkku. Suorituskyvyssä ja ulkonäössä. Saatavavilla keltaisena, vihreänä, pinkkinä ja kullanvärisenä. Valitse värisi ja soita LUJAA!

Hydrogen SPL elementtien suunnittelussa on käytetty Klippel-optimointia. 10 tuntia kestävässä testauksessa elementin käyttäytymistä tutkitaan lukuisin mittaustuloksin ja näin löydetään jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa ne heikot kohdat ja ongelmat jotka vaativat parannusta. Elementtiä rääkätään jopa nelinkertaisella teholla sen tehonkestoon nähden. Lopputuloksena on elementti jonka impedanssivaste on hyvin tasainen, eli se ottaa vastaan hyvin tehoa kaikilla taajuuksilla, on herkkyydeltään hyvä ja kestää tehoa kunnolla.

Jos haluat soittaa LUJAA, on Hydrogen SPL erinomainen valinta elementiksi. Näissä elementeissä on 2×1 ohmin puhekelat, mutta niiden impdanssikäyttäytyminen on niin tasaista että vot käyttää niitä Ground Zeron monovahvistinten kanssa kytkettynä 0,5 ohmin nimelliskuormaan! Vankka ja hyvin hengittävä valurunko pitää elementin kasassa ja antaa subbarin hengittää rungon läpi kunnolla. Toimiva puhekelan tuuletus ja riittävän järeä puhekela taas pitää kelan toimintalämpötilan oikeana kovemmassakin käytössä. Kaksinkertainen alaripustus kontrolloi kartion liikettä ja tikkauksin varmistettu yläripustuksen ja kartion kiinnitys kestää rajumpaakin liikerataa.

Features
– High power 12” SPL subwoofer
– Klippel® optimized
– Efficient triple magnet
– Massive aluminum cast basket
– Reinforced paper cone
– 3” copper voice coil
– High-Roll sandwich surround
– Double spider

Technical data
Model: GZHW 30SPL
Diameter: 300 mm / 12″
Mounting diameter: 315 mm / 12.4“
Mounting depth: 198 mm / 7.8“
Voice coil: 75 mm / 3” copper voice coil
Cone: Reinforced paper
Power Handling: 3000 W SPL Power
Impedance: 2 x 1 Ohm
SPL: 85 dB
Xmax: 45 mm / 1.77″
Fs: 35.4 Hz
Qts: 0.44
Vas: 15.8 L / 0.56 cu.ft.
Box recommendation vented: See owners manual
Box recommendation sealed: See owners manual

 

Tuotetunnus (SKU): GZHW 30SPL PINK Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,