DD Audio Redline 812d D1

 
Loppu
 

699.00

DD Audio Redline 800-sarja on brutaalin järeä subwoofer-mallisto.

DD Audio Redline 812d D1 on 12″ subbari kahdella yhden ohmin puhekelalla.

Loppu

Kuvaus

DD Audio Redline 812d D1

BEAST IS BACK! Uusittu mallisarja saapui suomeen!

DD Audio Redline 800-sarja on brutaalin järeä subwoofer-mallisto.

Elementeissä on 4″ mustat ”Made In USA” puhekelat.

Täydellisesti uudistuneissa Redline 800-sarjan subwoofereissa on monta asiaa jotka tekevät niistä edeltäjiään parempia. Uudelleen suunnitellut valurungot ja ripustusten geometria mahdollistavat matalamman Fs-arvon sekä suuremman liikeradan. Nämä kaksi asiaa antavat sinulle LISÄÄ MATALAA BASSOA.

Uudistetuissa puhekeloissa on aiempaa suurempi lämmönkesto, pienentynyt induktanssi sekä parempi hyötysuhde. Näiden asioiden ansiosta saat tasapainoisemman toiston, enemmän ääntä samalla vahvistimella ja lisää tehonkestoa.

Aiemmin DD Redlinelle tunnusomaista punaista tuplatikkausta ei enää ole, sen tilalla on kartion ja lämpovaletun monikerroksisen yläripustuksen liittymäkohdassa punainen raita eli redline. Pölykupin logo on tehty heijastavasta metallikalvosta. Kaikki kartiot ja pölykupit ovat mattamustalla viimeistelyllä. Valurungoissa on DD logot valettuna.

Kolminkertainen puhekelan tuuletus, kolminkertaiseen alaripustukseen punotut johtimet, laminoidut monikertaiset alaripustukset sekä pidennetyt napakappaleet jotka ovat tehneet aina DD subwoofereista niin toimivia kokonaisuuksia, löytyvät edelleen uusistakin malleista.

Uutta Redline 800-sarjaa on 2×2 tai 2×1 ohmin puhekeloilla. Kelan halkaisija on 4″. Saatavilla on 12″,15″ ja 18″ elementit.

 

Tekniset tiedot:

Tulossa

Brand

DD Audio

Tuotetunnus (SKU): DDRL812d-D1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,