DD Audio Redline 612d D2 12″ subwoofer

 

189.00

DD Audio 12″ subwoofer  2×2 ohm puhekeloilla

Kuvaus

Täydellisesti uudistuneissa Redline 600-sarjan subwoofereissa on monta asiaa jotka tekevät niistä edeltäjiään parempia. Uudelleen suunnitellut rungot ja ripustusten geometria mahdollistavat matalamman Fs-arvon sekä suuremman liikeradan. Nämä kaksi asiaa antavat sinulle LISÄÄ MATALAA BASSOA.

Uudistetuissa puhekeloissa on aiempaa suurempi lämmönkesto, pienentynyt induktanssi sekä parempi hyötysuhde. Näiden asioiden ansiosta saat tasapainoisemman toiston, enemmän ääntä samalla vahvistimella ja lisää tehonkestoa.

Aiemmin DD Redlinelle tunnusomaista punaista tuplatikkausta ei enää ole, sen tilalla on kartion ja lämpovaletun monikerroksisen yläripustuksen liittymäkohdassa punainen raita eli redline. Pölykupin logo on tehty heijastavasta metallikalvosta. Kaikki kartiot ja pölykupit ovat mattamustalla viimeistelyllä. Rungoissa on DD logot joko stanssattuna tai valettuna.

Kolminkertainen puhekelan tuuletus, kolminkertaiseen alaripustukseen punotut johtimet, laminoidut alaripustukset sekä pidennetyt napakappaleet jotka ovat tehneet aina DD subwoofereista niin toimivia kokonaisuuksia, löytyvät edelleen uusistakin malleista. Kartio on lasikuidun ja paperikuidun sekoitusta ja pinnoitettu kosteudenkestävällä pinnoitteella. Näin on saatu aikaan kevyt ja luja kartio joka kestää erittäin hyvin olosuhteita autossa.

Uutta Redline 600-sarjaa on 2×2 tai 2×4 ohmin puhekeloilla. Kelan halkaisija on 2.5″. Saatavilla on 8″, 10″, 12″ ja 15″ elementit.

 

– 12 ”subwoofer
– Puhekela 2,5 tuumaa
– 2x 2 ohmia
– tehonkesto 600 W RMS, 1800 W Peak
– paino: 8,2 kg
– asennus aukon läpimitta: 283 mm
– asennussyvyys: 154 mm
– x-mech: 64 mm
– x-max: + – 13 mm
– fs: 33,65 Hz
– qts: 0,61
– Vas: 44,15 litraa
– suositeltu refleksi kotelo: 49-78 litraa (NET)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DD Audio Redline 612d D2 12″ subwoofer”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): DDRL612d-D2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,