BLAM 165RS-CRAFTER VW

 

199.90

6,5″ Plug & Play erillissarja Volkswagen Crafteriin 2017->

Kuvaus

BLAM 165RS-CRAFTER on Suomessa suunniteltu ja kasattu erillissarja Volkswagen Crafteriin .
Kaiutinsarjan lähtökohtana on ranskalaisen BLAM:n erittäin suosittu 6,5″ erillissarja 165RS, joka on modifioitu niin, että sarjalla voidaan korvata VW Crafterin alkuperäiset kaiuttimet

6,5″ midbassot
Kaiutinsarjan asentaminen ei vaadi mitään muokkauksia autoon tai auton rakenteisiin, vaan kaikki komponentit sopivat 100% suoraan alkuperäisten kaiuttimien tilalle ja alkuperäisiä liittimiä käyttäen.

6,5″ midbasso on paperimassakartiolla, butyylikumiripustuksella ja tehokkaalla 85 x 17mm magneetilla. Nämä takaavat suuren tehonkeston sekä 93dB:n herkkyyden.

20mm Diskantti
Diskanttina on 20mm kupari/alumiinipuhekelalla varustettu kangaskalottidiskantti neodyymimagneetilla, joka sopii suoraan VW Crafterin alkuperäisen diskantin tilalle.

Jakosuotimet
Erillissarjan asentaminen on helppoa, sillä sarjassa ei ole erillisiä jakosuotimia, vaan ylipäästösuodin on integroitu diskanttikaiuttimen johtoon.

Kaiutinsarjan tekniset tiedot

6,5″ (165mm) erillissarja
Sopii täydellisesti Volkswagen Crafteriin
Diskanttikaapelin välissä 6dB/okt jakosuodin
Kangaskalottidiskantti 20mm puhekelalla
Herkkyys: 93dB (2.83V/1m)
Toistoalue: 60Hz – 20kHz
Tehonkesto RMS / Max: 75W / 150W

BLAM Relax -malliston kaiuttimet mahdollistavat äänenlaadun nostamisen uudelle tasolle varsin pienillä kustannuksilla. Relax -malliston kaiuttimissa on kahden ohmin puhekelat sekä erittän suuret herkkyydet (165RS herkkyys 93dB). Tämän ansiosta kaiutin ei vaadi suurta vahvistintehoa taakseen ja näin olleen BLAM Relax -mallisto on erinomainen valinta myös niihin autoihin, joissa alkuperäistä soitinta ei vaihdeta.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,