Rainbow IL-C4.2G BMW

 
 

259.00

2-tie erillissarja BMW etuoviin. Käy kaikkiin BMW malleihin.

Kuvaus

Rainbow IL-C4.2G BMW

Autokohtaiset kaiuttimet BMW malleihin ovat alusta loppuun asti tarkasti suunniteltuja. Suoraan alkuperäisen kaiuttimen tilalle sopivat elementit, auton alkuperäisiin liittimiin sopivat liittimet ja ennen kaikkea auton akustiikkaan räätälöity ääni. Tämä sarja käy kaikkiin BMW malleihin.

Päivitä alkuperäinen kaiutinjärjestelmä uudelle tasolle OEM-tyyliin. Halutessasi voit poistaa kaiuttimet ja palauttaa alkuperäiset paikoilleen, mitään muutoksia autoon ei tarvitse tehdä. Mitään ei näy matkustamoon, ainoastaan korvasi huomaavat eron entiseen.

Näitä erillissarjoja on kolmea eri tasoa. IL-C4.2G on malliston edullisin sarja, joka on jo huimasti auton alkuperäisiä kaiuttimia parempi. IL-C4.2S ( Superior ) on paremmalla diskantilla ja keskiäänen kartiolla varustettu seuraava taso. IL-C4.2PRO on BMW-malliston paras sarja, siinä paremman diskantin seurana on keraamisesti pinnoitettu keskiäänen kartio.

Voit lisätä järjestelmääsi myös autokohtaiset 8″ subwoofer-kaiuttimet. AI-Sonic BMW-SW8 on markkinoiden edistyksellisin bassokaiutin BMW-autojen penkkien alle.

Koko järjestelmällä teet autostasi konserttisalin jossa musiikin kuuntelu on todellinen nautinto!

– 2-way 4 inch (10 cm) Compo Set
– 20 mm ND Silk dome Tweeter
– Max. 65 Watts
– Frequency Response: 70 Hz – 22 kHz

Compatible to ALL BMW-models that have bass speakers under the front seats!

 

Tuotetunnus (SKU): 231262 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,