Ei tuotteita ostoskorissa.

Laadukkaat palvelut autosi parhaaksi

- Autohifimyymälä

Autohifi myymälästämme löydät laajan valikoiman autoäänentoiston huippumerkkejä. Kokeneet myyjämme avustavat laitteistosi suunnittelussa ja toteutuksessa. Hyvät vinkit ostamasi laitteen asennukseen kuuluvat aina kaupanpäälle.

- Varustelut
Ajoneuvovarustelut toteutamme niin autoihin kuin veneisiinkin. Teemme myös vaativimmatkin varustelutyöt laadukkaasti ja kokemuksella. Asennamme myös Bluetooth Handsfree-autosarjat.

- Ikkunatummennukset
Aurinkosuojakalvoitukset antavat autolle tyylikkyyttä, yksityisyyttä sekä estää sisustan haalistumista.
Käytämme SunTek aurinkosuojakalvoja, joille annamme 7 vuoden tuotetakuun.

- Ajoneuvojen äänieristykset

Asennamme monen vuoden kokemuksella ajoneuvojen ääni- ja lämpöeristyksiä. Eristykset tuovat lisää matkustusmukavuutta ja parantaa äänentoistoa ajoneuvoissa.

- Hyötyajoneuvovarustelut

Olkoon tarpeesi vanerointi, tilanjakaja, hyllykkö tai jokin muu lisävaruste ajoneuvoosi, ammattitaitoinen henkilökuntamme varustelee tarkoitukseesi sopivan kokonaisuuden.

- Sisustat

Valmistamme erittäin laadukkaat jatko-ohjaamot, matkailuautot, retkeilyautot ja kuoma-autojen muutostyöt. Annamme työllemme takuun joka toimii. Monen vuoden kokemus hyötyajoneuvojen parissa näkyy sisustojen käytettävyydessä.

- Caravanhuolto

Ammattitaitoiset huoltajamme huoltavat matkailuautosi ja vaunusi laadukkaasti ja kustanustehokkaasti. Teemme myös lisävarusteiden asennukset. Myymälästämme löydät tarvikkeet ja varaosat.

- Rahoitus

Tarjoamme rahoituksen ostoksillesi Innovoice rahoituksen kautta.